Op naar volgend jaar!

Geplaatst op Zondag 31 december 2006

De laatste update van het jaar! Voor wat de website betreft een erg goed eerste jaar, de bezoekersaantallen liggen veel hoger dan ik had durven hopen! Ik vind het erg leuk dat zoveel mensen van de belevenissen van onze dieren meegenieten. Er is natuurlijk ook veel gebeurt sinds ik het dagboek begonnen ben. De ups en downs met Kæla, de komst van Pluk, de zwangerschap en de kittens. En Kwiebus, Kjáni en Otje die op hun manier met alle veranderingen om gingen.

Hopelijk wordt 2007 voor ons en onze dieren net zo'n leuk en gezellig jaar en natuurlijk wens ik dat ook alle lezers en hun dieren toe!

Dan nog wat dagelijkse beslommeringen. In het nieuwe huis staan de pc's boven op de computerkamer. Die hebben we gezellig ingericht en daar brengen we veel tijd door. Verslaafd, nee hoor! Kæla zat ondertussen veel alleen beneden, vanuit haar kooi naar de klimboom kijkend. Als we haar daar beneden op lieten bleef ze er geen 5 minuten opzitten, dan wilde ze bij ons zitten. Dus hebben we de klimboom boven gezet. Na een beetje schuiven kon die op een mooie plek op een kastje staan. Gisteren heeft ze twee uur lang dik tevreden knarsend erop gezeten en nu zit ze er ook weer te smullen van de lekkernijen in haar voerbakje. Ik hoop dat ze zich zo voorbeeldig blijft gedragen en zo heel wat uurtjes gezellig bij ons door kan brengen!