Dag Daantje en veel plezier!

Geplaatst op Vrijdag 22 december 2006

Even een update zonder foto's. Na een paar drukke dagen zijn we weer thuis en is het dierenbestand weer zoals het was. Daantje is vandaag als laatste naar zijn nieuwe thuis gegaan. Het was een heel avontuur voor hem, aangezien we ons oude huis op moesten leveren en uit logeren bij papa en mama waren. Omdat we ons een dag vergist hadden moesten we woensdag al weg, maar Daantje vond het allemaal leuk. Hij vond Harry de hond weer een beetje eng, maar nadat ik Harry zijn periodieke knipbeurt had gegeven was dat minder. Zonder al dat haar is Harry toch een stuk minder imposant vond hij. De kerstboom was ook vlug gevonden en omdat klauteren zoals thuis op de bank daar niet ging is hij als een normale poes gaan springen. Is niet handig als je hem daar onder vandaan wil halen en met je achterwerk op een stevige cactus gaat zitten!

Goed, Daantje is opgehaald en wij zijn verwend met een heerlijk kerstpakket. Jammie, lekkere hazelnoot truffels, mmmmmm! Van Sjefke en zijn baasje kregen we nog een gezellige kerstkaart, bedankt!

Plukje en Otje vinden het fijn dat we weer allebei thuis zijn (Tjerk was gisteren al terug gegaan om voor ze te zorgen). En Kæla is er ook erg blij mee. Ik heb mijn kans waargenomen en bij de dierenwinkel in IJsselstein een leuk nieuw speeltje gekocht. Zondag krijgt ze die in de kooi en dan heeft ze tijdens de kerst lekker iets nieuws om mee te spelen.

Voor nu iedereen alvast hele fijne kerstdagen toegewenst!