Update over alle poezen

Geplaatst op Woensdag 20 december 2006

Tijd voor een grote update!

Allereerst kregen we weer bericht over Akira. Het gaat reuze goed met haar en ze is al dikke vriendjes met Gabber. Gabber begint door te krijgen hoe hij met de kleine ondeugd om moet gaan! Net als Daantje heeft Akira inmiddels haar tweede inenting gehad en dat ging goed. Ze weegt nu een prachtige 1,5 kilo, een prima figuurtje voor een jongedame dus! De foto's die we kregen staan hieronder, wat is ze mooi!

Daantje gaat ook aan zijn verhuisavontuur beginnen. Door een beetje lastige planning van de afspraken rond het huis (we hadden ons mooi een dag vergist), gaan we vanmiddag op reis naar IJsselstein. Vrijdag wordt Daantje dan opgehaald om bij zijn nieuwe baasjes te gaan wonen. Daantje is erg verandert. De eerste weken van zijn actieve leventje hadden we wel eens de neiging hem een beetje dom te vinden. Hij bekeek liever dingen van een afstandje en was altijd een beetje verlegen. Ook bij het spelen keek hij meer naar hoe Sjefke en Akira bezig waren dan dat hij zelf meedeed. Nu is hij een nieuwsgierig, ondernemend boefje, die over het algemeen toch wel netjes binnen de grenzen van wat leuk is blijft. Helaas moest er gisteren nog een kerstbal sneuvelen, maar dat is ook alle schade die we aan het hele nestje over hebben gehouden. Daantje speelt nu heerlijk met Pluk, met ons en knuffelt ook. Het handvoeden heeft denk ik wel als resultaat dat gedwongen vasthouden soms wat moeilijk is voor hem, maar hij begint steeds meer zelf ons leuk en vertrouwd te vinden, dus de dwang verdwijnt dan vanzelf. Al met al zijn we heel trots op hem en zijn we erg blij dat elk kitten naar een zo passend thuis gaat. Sjefke tussen zijn hondenvriendjes, Akira en Gabber en Daantje naar zijn nieuwe poezenvriendin. Ik ben blij dat we dit avontuur zo mooi af kunnen ronden, en ook vanaf de zijlijn nog volgen mogen!

Dit weekend hebben we, na anderhalf jaar, de ouders van Otje weer eens gezien. Haar moeder was in de tijd van het nestje in een wat mindere conditie en hoewel we gehoord hadden dat ze er weer super uitzag, blijft dat beeld toch een beetje bij. Nu hebben we haar gezien en ze ziet er prachtig uit! En ze kwam ook met ons knuffelen, heel erg lief! Papa is iets verlegen, die heeft ons vanaf een afstandje gade geslagen. Maar ook hij is lief, Otje heeft het niet van vreemden!

Waarschijnlijk gaat het met de kerst niet meer lukken binnenkort nog te updaten, dus geniet van de foto's en het laatste filmpje van Daantje! We melden ons weer na de feestdagen!