Lizzy in de sneeuw

Geplaatst op Donderdag 17 december 2009

Vandaag sneeuw! En niet een klein beetje, nee we begonnen de ochtend met 25 cm en aan het eind van de middag lag er 28 cm. Genoeg sneeuw dus voor echte sneeuwpret en ijsvrij!

Genoeg sneeuw ook voor een doorbraak van de radio stilte. Het is al weer veel te lang geleden dat er een update op de site was. Dat betekent gelukkig niet dat het hier niet goed gaat. Alles gaat lekker zijn gangetje en iedereen maakt het prima. De parkieten staan alweer een tijdje binnen, beneden bij Charlie. Ze maken herrie voor tien af en toe, maar wel gezellige herrie met fluitjes en kletspraat. Kæla staat nog steeds boven op de pc kamer en heeft het daar erg naar haar zin. De poezen doen het ook goed, ze spelen lekker veel en liggen ook vaak prinsheerlijk een uiltje te knappen bij de kachel. Het leventje gaat dus gewoon zoals het gaan moet :-).

Ik heb mij vandaag natuurlijk lekker uitgeleefd met mijn camera en hier de foto's! Figurant op de foto's is Lizzy, de hond van een vriendin. Zij had het reuze naar haar zin in de sneeuw, ook al kwam het haast even hoog als zijzelf groot was!