Flink aan het klussen

Geplaatst op Woensdag 13 december 2006

De woonkamer is bijna af! Alleen nog planken in de inbouwkast en dan zijn we daar klaar. We zijn ook al met de hal begonnen, al het houtwerk verven en de muur sauzen.

De poezen vinden dat geklus maar niets. Ze mogen niet vrij rondlopen als we verven en dat is natuurlijk vréselijk. Daantje vermaakt zich wel met speeltjes, maar Otje en Pluk zinnen op elke kans die ze krijgen om uit de keuken te ontsnappen. De arme zieltjes! Kæla vind het klussen juist erg gezellig. Ze keuvelt lekker rond en fluit regelmatig gezellige deuntjes. Wij gaan dan natuurlijk mee fluiten en dat vind ze prachtig!

Kjáni had van de week 3 grote slagpennen verloren. Maar na een testvlucht vanmorgen bleek dat hij nog prima vliegen kon. Hij is al een poosje in de rui, maar het kan ook zijn dat ie ergens van geschrokken is. Het zal wel goed komen, ze groeien wel weer aan.

Morgen gaat Daantje weer naar de dierenarts. Het is tijd voor zijn tweede prik. Voor ons ook prettig om kennis te maken met de nieuwe dierenarts, voor als we die in de toekomst nodig hebben. We zullen ook informeren of hij ervaring heeft met vogels, dat is immers niet bij elke dierenarts het geval. We zullen morgen verslag doen van hoe de kleine man zich gehouden heeft! En zijn huidige gewicht, want op de keukenweegschaal past hij niet meer!