Op stap met Osk en Goopy

Geplaatst op Maandag 10 december 2007

Vandaag ben ik na een paar dagen ziek zijn een goede frisse neus gaan halen. Jolanda kwam mij ophalen van station Heerenveen met de trailer al mee. Het kleine eindje naar Oranjewoud was zo gepiept en daar hebben we Osk en Goopy gezadeld. Anderhalf uur lang hebben we over de ruiterpaden van Oranjewoud gestapt en getölt. Op een enkel buitje na was het heerlijk weer en lekker rustig in het bos. Goopy vond het ontzettend leuk en moest een paar keer vreugdesprongetjes en bokjes geven. Maar nadat hij zijn energie een beetje kwijt was heeft hij ook aan een lang teugeltje gedraafd, heerlijk! Osk vond het nodig bij een mooie plas vol op de handrem te gaan. Goopy kon nog net voorkomen dat hij op haar botste. Maar Osk ging na wat aanmoediging toch dapper door de plas heen.

Gisteravond had ik de poesjes wat met het fototoestel geplaagd. Even wat plaatjes schieten. Pluk vond mijn geverfde haar heel erg lekker ruiken en wilde met mijn hoofd knuffelen. Otje was gewoon Otje, een beetje grumpy.

Kæla is de laatste dagen erg happy. Ze fluit veel en is ook weer druk aan het spelen. Dat zijn allemaal goede tekenen, ze voelt zich denk ik nog heel oke. Dinsdag gaan we weer bloed prikken, kijken hoe we ervoor staan. Charlie is een beetje onder de indruk van de kerstversiering. Gisteravond moesten we een en ander weghalen, anders ging hij niet slapen. Na een dag lijkt hij er wel aan gewend te zijn.