We zijn weer online

Geplaatst op Woensdag 6 december 2006

Een dag na de verjaardag van Sinterklaas zijn we weer online vanuit het Friese Akkrum!

Zaterdag zijn we oververhuisd. Dat was voor de dieren niet zo'n leuke dag. De vogels moesten al vroeg in hun reisbakjes, zodat de kooien uit elkaar gehaald konden worden. De katten mochten nog een poos op de slaapkamer. Maar toen de spullen ingeladen waren moesten ook zij eraan geloven. De autotocht verliep prima, de dieren bleven vrij rustig.

Eenmaal ik Akkrum konden de katten in de bijkeuken. Daar kropen ze bang met zijn drieën in 1 reiskoffertje, lekker knus bij elkaar. Tegen de avond kwamen ze toch eens rondkijken en de trap was gelijk favoriet. Ook kleine Daantje sjeesde zo naar boven. Naar beneden was even oefenen, maar gaat nu ook als een speer!

De vogelkooien waren ook snel weer opgebouwd. Ik heb de inrichting precies zoals voorheen gedaan en de vogels vonden dan ook al snel hun weg. Kæla is wel een klein beetje lawaaïg, maar eet, drinkt, speelt en fluit. Ze heeft ook al lekker rondgevlogen en wist haar weg feilloos naar onze Bosche Bollen te vinden haha.

De vrijdag voor de verhuizing is Akira naar haar nieuwe huis gegaan. Daantje mist haar wel een beetje en pest Otje nu extra, maar gelukkig hebben we al gehoord dat Akira het prima doet in haar nieuwe thuis! Net als Sjefke die de boel onveilig maakt in Zeeland. Het is erg fijn om te horen hoe het met ze gaat. We hebben zoveel met ze meegemaakt in de tijd dat ze bij ons waren, dan is het fijn om te horen dat alles goed blijft gaan en de nieuwe baasjes blij met de boefjes zijn!

Als het klussen het toelaat zal ik morgen met daglicht wat foto's van de beestjes maken!