Uitwaaien

Geplaatst op Zondag 2 december 2012

De laatste maand van het jaar is begonnen. Het begint kouder te worden, de bomen zijn nu echt helemaal kaal en sinterklaas is weer in het land.

Vorige week zondag zijn we in het bos bij Steenwijk wezen wandelen. Kon Oscar even uitwaaien bij windkracht 8. En zoals het filmpje laat zien, had hij er ook wel zin in!

Bekijk deze video op YouTube

Otje en Pluk hielden het droog en warm en hebben zich met hun snuffelkleed vermaakt. Dit kleed is speciaal voor katten bedacht en ik vind hem briljant! Het enige nadeel van een kleed is dat het verschuift, maar daar ga ik nog wel iets op verzinnen. Vooral Otje vindt het kleed helemaal fantastisch en doet ook fanatiek haar best om de koekjes te vinden. En ze vindt het heerlijk om haar neus letterlijk overal in en onder te steken, wat ze bij het zoeken ook uitgebreid kan doen! Pluk snapt het nog niet zo. Die zou ik een keertje alleen moeten laten snuffelen, zodat Otje niet alles al voor haar neus weg kaapt.

Gisteren heb ik weer eens een heerlijke rit gemaakt op Goopy. Gezellig kletsen, rijden door de natuur, op je grote vriend. Wat wil je nog meer! Op weg naar huis heb ik een stukje gefilmd, ondanks dat het wat wiebelig is, geeft het wel een leuk idee van wapperende manen in de (tegen)wind.

Bekijk deze video op YouTube