We vermaken ons binnen wel!

Geplaatst op Donderdag 29 november 2007

Met het gure hersftweer vermaken we ons binnen. Otje en Pluk zijn het daar niet helemaal mee eens, maar behalve de trap heeft niemand daar last van. De trap is een groot paradijs om te knokken en te rennen. Aangezien daar oude vloerbedekking op ligt vinden wij het prima, laat ze maar lekker spelen!

Charlie vind het wel gezellig om bij ons op de klimboom te zitten. Hij kletst weer als brugman. Dinsdag kwam er zomaar opeens "goedemorgen" uit, maar favoriet is toch wel een mooie "hoi". Douchen stelde hij deze week ook weer heel erg op prijs, hij maakt er een groot spetterfeest van!

Kæla doet het momenteel nog lekker. Ons bezoek aan de dierenarts bracht slecht nieuws. Haar nierwaardes waren slechter dan de keer ervoor. Over twee weken gaan we weer kijken hoe de waardes zijn. De dierenarts zag het heel somber in, er is niets te doen aan slecht functionerende nieren en ze kunnen er snel erg ziek van worden en dood gaan. Een dierenarts uit Brabant was iets positiever, er is een kans dat het door uitdroging komt dat de waardes zo slecht zijn. Om dat uit te sluiten brengt een goede vriendin ons volgende keer met de auto, zodat we een veel kortere reistijd zullen hebben. Als het aan de lange reistijden lag zullen de waardes dan beter moeten zijn, zijn de waardes slechter dan word het een verdrietig einde.

Omdat het nu nog zo lekker gaat en ik ondanks de hoop toch rekening hou met het ergste senario heb ik geregeld dat Kæla een keer echt kan vliegen. Ik mag in een rijhal vlak bij Leeuwarden een keer komen om Kæla in de hal los te laten. Dan heeft ze een enorme ruimte om de vleugels eens echt te strekken. Ik verheug me hier enorm op en we zullen de camera mee nemen!

Met het aquarium gaat het goed. De planten hebben Bobbeltje niet overleefd, hij had van alle kleine planten de bladeren kapot gevreten en van de grote plant de wortels omgewoeld. Nou ja, dan maar aan de nepplanten, die krijgt ie niet stuk! Ik wel, er moest er eentje nog even gelijmt worden omdat het voetje eraf gebroken was. En als ik dan toch in de dierenwinkel ben...dan koop ik ook vriendjes! Bobbeltje heeft gezelschap gekregen van Blub, Botje, Brammetje en Hector. Vier mooie goudvissen die zich na een dag wel thuis lijken te voelen hier.