Verhuizen naar Friesland!

Geplaatst op Donderdag 23 november 2006

Groot nieuws! Tjerk en ik gaan verhuizen! En de beestjes dan natuurlijk ook!

Na een half jaar ingeschreven te hebben gestaan hebben we een huis toegewezen gekregen in Friesland. Het is een rijtjeshuis aan de rand van het dorp zodat we een prachtig vrij uitzicht hebben. Beneden is er een bijkeuken aangebouwd, wat extra ruimte geeft naast de kleine keuken. Boven hebben we drie slaapkamers en ook nog een grote vliering. De achtertuin is behoorlijk diep en daar zullen Otje en Pluk zich heerlijk uit kunnen leven. We gaan er wel voor zorgen dat ze niet de tuin uit kunnen. Ik heb er een hekel aan als andere mensen last van onze dieren hebben en ik wil ook niet dat ze aangereden worden of zoiets.

Dinsdag hebben we de sleutels gekregen, dus het is nu wel zaak snel over te gaan. We kunnen immers niet eventjes op en neer om te gaan klussen. Daar blijven slapen is ook lastig zonder slaap en kook gerij en de dieren thuis moeten ook goed verzorgd. Daarom gaan we eerst verhuizen en dan klussen. Veel hoeft er ook niet te gebeuren, de vloeren hebben we overgenomen, dus het is alleen schilderwerk en de wanden aan onze smaak aanpassen.

Ik heb voor nu nog wat foto's van Kæla. Bij de bestelde afdrukken van ons bezoek aan de fotograaf kreeg ik ook nog de digitale bestandjes op cd. Kan ik dus prachtig de foto's op mijn website laten zien! Wat is ze toch een mooi meisje he!