Druk druk druk DRUK!

Geplaatst op Dinsdag 24 oktober 2006

Zo, er zit weer een groot gat tussen de updates. Druk met het werk, de kittens, de andere dieren en dan ook nog een echte herfstverkoudheid. Door het donkere herfstweer valt er binnen ook slecht te fotograferen, dat is heel erg jammer.

De beestjes maken het allemaal heel erg goed. Otje vind de kittens heel erg interesant en vermaakt zich prima met hun bekijken en voorzichtig aanraken. Ondertussen speelt ze ook vaak met Pluk. Dat gaat steeds wilder, ze springen bovenop elkaar en crossen door het hele huis heen!

Kæla is nog steeds super braaf en lief. We oefenen nu met een kinderspeeltje. Eerst was ze er bang van, maar nu heb ik haar zo ver dat ze de kralen aanraakt. Opstappen, op de klimboom spelen, vrij vliegen, bij mijn papa knuffelen, mee douchen, met haar nieuwe speeltjes spelen en de kittens bekijken, ze heeft het erg druk momenteel haha!

Kwiebus en Kjáni kachelen ook rustig verder. Kjáni heeft door hoe hij op Kwiebus zijn schommel kan komen (die waar Kwiebus op de foto hierboven opzit!). Hij neemt gewoon een enorme jump vanaf de zitstok en dan maar hopen dat ie de schommel haalt! Soms stort hij dus op de bodem, want Kjáni is niet zo subtiel.

Vandaag hebben de kittens voor het eerst eens buiten de ren gescharrelt en dat moest Kjáni van dichtbij bekijken. Kwiebus bleef liever veilig hoog zitten. Op onderstaande link kunnen jullie Kjáni reuze nieuschierig naar de kittens zien kijken:

Bekijk deze video op YouTube