Nieuwe speeltjes voor de vogels

Geplaatst op Zondag 15 oktober 2006

Hoewel dit dagboek op dit moment iets minder aandacht krijgt, geldt dat niet voor de dieren waar het over gaat. Gisteren werden de nieuwe speeltjes bezorgd en gelijk uitgetest natuurlijk. In de doos zaten ook een aantal dingen die ik niet besteld had dus die moeten weer netjes terug gestuurd worden. Als het nou geschikte speeltjes waren kon ik ze nog netjes betalen en houden, maar ze zijn formaatje ara!

Vandaag gingen we tussen de voerbeurten van de kittens door lekker wandelen met Harry. Hij genoot wel van het rennen en snuffelen, maar andere honden stond zijn pet niet naar. Chagrijnig grommen en lelijk doen. Ja ja, gezellig! Meer dan een grote mond is het niet, maar andere honden lieten hem wel gauw met rust! We vonden tijdens het wandelen een gesneuvelde tak van een wilg. Nou ja, tak, een halve stam! Daar hebben we een paar geschikte takken voor de vogels afgehaald. Kjáni was er helemaal mee in zijn sas. Lekker wiebelig alle blaadjes eraf slopen. Kæla vond het eerst een beetje vreemd, maar kreeg toen ook de smaak te pakken.

Otje kon na het wandelen nog lekker met Harry spelen, omdat Harry bij ons bleef tot mams hem op kwam halen. En ze zit elke keer als de kittens melk krijgen gebiologeerd te kijken. Ze begint nu ook echt aan de kittens te snuffelen en te likken!

Oftewel, de beessies hebben het weer prima naar hun zin!