Feest voor Sjefke Akira en Daantje!

Geplaatst op Zondag 30 september 2007

Hiep Hiep Hoera!

Vandaag zijn Sjefke, Akira en Daantje jarig! Het is alweer een jaar geleden dat Pluk ons smorgens verraste met twee kleine kittens en als klap op de vuurpijl er nog een derde bij kreeg! Nog vaak denken wij terug aan die leuke tijd. Hun eerste mauwtjes, de oogjes die open gingen, het voeren van de kunstmelk aan ze. Hoe ze gingen spelen en ontdekken. En nu horen we nog regelmatig leuke updates van ze. Alle drie zijn ze uitgegroeid tot grote, ondeugende boeven.

Daantje speelt lekker met de kinderen, is ook vaak op de kinderspeelplaats buiten te vinden. En dan 's avonds kletsen en even knuffelen met zijn baasjes. Net als Pluk is hij geen schootkat, maar wel een lekkere kroelerd. Akira speelt naar hartelust met Gabber. Binnenkort weer in een eigen huisje met hun baasje, we duimen dat jullie vinden wat je zoekt! Akira is een beetje een brokkenpiloot, maar met alle goede zorgen komt dat ook steeds weer goed! Ze lijkt als twee druppels water op haar moeder! Sjefke maakt het zeelandse platteland onveilig. Hij is een echte joekel van een ex-kater geworden, nog net zo mooi als toen hij klein was!

Hier van alle drie recente foto's. Bedankt voor de medewerking baasjes en bedankt dat jullie zo goed voor Pluk haar kroost zorgen!