Kaela het fotomodel

Geplaatst op Woensdag 27 september 2006

Gisteravond ben ik met Kæla naar de fotograaf geweest. Een vriendin heeft een fotowinkel en een studio en het leek me zo gaaf dat eens met Kæla te doen. Dus een afspraak gemaakt om eens een poging te wagen.

Gisteravond om half zeven Kæla ingeladen en op weg. De start was waardeloos, ze wilde niet in het bakje (niet voorbereid door de korte termijn) en ze schrok zich het apezuur van de tram die aan de overzijde voorbij kwam. Toen onze eigen tram kwam was ze al rustiger en in de tram ging ze gewoon kijken. Op het station had ik maar 4 minuten overstaptijd en ik moest op het achterste spoor zijn dus rennuh! Eenmaal in de trein viel het kwartje bij Kæla. Dit ken ik en dit vind ik leuk! Ze begon te fluiten en geluidjes te maken, tot grote ergernis van een zakenman-jongen-wannabee haha. Op het station werden we opgehaald en in de auto ging ze rustig door.

Eenmaal in de studio moest ze even om zich heen kijken, maar ze liet zich rustig positioneren op een stoel met lampen en schermen en gordijnen om zich heen. De foto's maken vond ze wat maf, dat geflits de hele tijd, maar ze nam grappige poses aan en de close-ups zijn prachtig geworden. Ze bleef ook perfect zitten, ze is maar twee keer naar mij toegkomen en dan ook nog heel gecontroleerd tussen alle apparatuur door! En toen kwam de grap! De fotograaf wilde een vliegfoto. Dus ik naast de fotograaf staan, mijn vriendin "joeg" Kæla van haar zitplekje af en klikken maar. We moesten iets van 20 keer proberen voor ze er een keer helemaal opstond en ze vond het helemaal te gek. We zeiden elke keer "klaar voor de start af" en na een paar keer had ze het helemaal door en ging ze keurig op commando.

Tussendoor even op adem laten komen en afkoelen (die lampen zijn echt warm) en dan weer verder. Toen we de foto's op de pc gingen bekijken zat Kæla lekker bij mijn vriendin op de schouder te knarsen. Hoezo ik vind het leuk? Tijdens het foto's maken ook steeds fluiten en zo.

Daarna terug in de trein en daar zat ze ook uitermate tevreden te knarsen. We moesten even op de tram wachten en toen ben ik voor de veiligheid maar in de kiosk gaan zitten en heb een zakje appel gekocht. Daar heeft ze lekker van meegesnoept en toen naar huis en lekker op stok.

De foto's komen natuurlijk nog, die moeten eerst nog goed bekeken worden door de fotograaf. Maar ik ben wel reuze trots op mijn meisje en ook blij dat zij het net zo leuk vond als ik :-) En even om reclame te maken.