Nazomeren

Geplaatst op Maandag 26 september 2011

Vandaag in het dagboek een terugblik op een heerlijk nazomer weekend. Wat een temperaturen en zonneschijn! Precies wat we allemaal goed konden gebruiken!

De vogels hebben zaterdag heerlijk in het zonnetje gestaan. Doordat het wel lekker warm was, maar de zon niet te fel, konden ze echt genieten van zonnestralen op hun verenpakje. Ook de poezen mochten de middag van het fijne weer genieten. Lekker rollen in het zand en soezen in de zon. Een beter poezenleven bestaat er niet!

Oscar mocht op zaterdag weer mee naar de hondenschool. Hij was nogal energiek en heeft dan ook een aantal rondjes over het veld heen geraced. Niet helemaal de bedoeling!

Zondagsmorgens ben ik met hem naar het losloopgebied geweest. Smiddags vierden we mijn verjaardag, dus dan kon hij voor de visite kwam even zijn energie kwijt. Ik had de camera mee genomen en ben heel blij met de twee actiefoto's die ik gemaakt heb. Of nou ja, eerlijkerwijs moet ik zeggen dat ik wel 50 foto's heb gemaakt, maar deze twee zijn heel erg naar mijn zin gelukt!