Van alles en nog wat

Geplaatst op Zondag 15 september 2013

Vandaag is het nog even lekker nazomer weer. Na alle regen is het zonnetje vandaag er weer bij en daar genieten we even van. Er moest onkruid gewied worden in de voortuin, dus ik heb Kaela meegenomen, katten lekker los en aan de slag! De drie dames hebben genoten! En ik heb gezwoegd, maar ook genoten! De voortuin ziet er nu weer aardig netjes uit en Otje, Pluk en Kaela houden nu een siƫsta! (Voor Charlie had ik geen kleine kooi bij de hand, dus die moest binnen blijven).

Bekijk deze video op YouTube

Gister hebben we in de regen speurles gehad met Oscar. Dat ging fantastisch. Hij straalde aan alle kanten uit dat hij helemaal in zijn element was! Hij liep de sporen dan ook als een speer uit, ondanks de regen en de wind. En tussendoor wachtte hij braaf, het pad afkijkend of lekker rollend in de natte bladeren!

Bekijk deze video op YouTube

Het grasveld gaat super goed! Het ziet al heel erg groen en ik heb zelfs al een keer met de grasmaaier gemaaid. Nog even en Oscar kan er op! Het is alleen pech voor hem dat het nu koud en nat gaat worden.

De ramen van het aquarium zijn voor de verandering zo schoon, dan ik de mooiste bewoner eens goed op de foto kon zetten. Gibi, onze gibiceps algeneter.