Bezoek voor Charlie

Geplaatst op Zaterdag 15 september 2007

Vandaag een heerlijke nazomerdag. Alle diertjes hebben er van genoten! Otje en Pluk hebben heerlijk buiten gespeelt totdat het etenstijd was. Kæla mocht lekker een paar uur in de buitenvoliere, had ze even goed de ruimte! Kwiebus en Kjáni moesten toen even binnen blijven, maar mochten daarna natuurlijk weer van hun paleisje genieten. Charlie heeft, nadat er bezoek speciaal voor hem was geweest, ook een frisse neus gehaald toen wij in de tuin aan het werk gingen.

Het bezoek was Charlie zijn vorige eigenaresse. Charlie is met de beste bedoelingen bij ons gekomen en gebleven en zij wilde hem graag weer eventjes zien. Charlie vond het reuze gezellig dat ze er was en wij ook natuurlijk. Het is erg fijn dat deze oplossing zo tot stand is gekomen en dat we met zijn allen om Charlie geven! Veel mensen doen zomaar hun dieren weg voor hun eigen gemak en vergeten het dier vervolgens. Alsof het een wegwerpartikel is. Gelukkig voor Charlie geldt dat voor hem niet, om hem wordt zeker nog gegeven!

Naast dieren vandaag ook een plantje. Een aantal maanden terug heb ik van een lieve mevrouw een aantal cactussen gekregen. Twee van deze cactussen bloeien nu. De ene al een hele tijd met prachtige klokvormige bloempjes die van binnen fluweelrood zijn. De tweede heeft de laatste weken een knop gevormd en die is nu open gegaan. Twee nieuwe knoppen zijn ook weer in ontwikkeling. Ik weet weinig van planten en meestal doen ze het ook niet zo goed, des te leuker vind ik het dat ik nu van die prachtige bloemen in huis heb!