Kaela is beroemd

Geplaatst op Dinsdag 4 september 2007

Eindelijk weer een update! Al is er niet zo heel veel gebeurd met de beestenboel. Vorige week hebben we een aanloopkatje gehad. Het diertje, rond de 10 weken oud, zwierf het hele weekend in de achtertuin rond. Uiteindelijk hebben we hem zondagavond maar in huis gehaald en eten gegeven. Na het ophangen van briefjes werd hij dinsdags weer opgehaald door zijn baasje. Die wist niet dat zo'n jong katje de weg slecht kan vinden en zou hem nu binnen houden en aan een tuigje buiten nemen. Zodat hij rustig kan wennen aan de omgeving en zich goed thuis gaat voelen. We hebben het kleintje niet meer gezien en gaan er maar van uit dat alles goed gaat!

Otje en Pluk spelen bijna elke dag lekker buiten en zien er super uit. Pluk is iets te mager, maar is zo vrolijk en actief dat we dat niet heel erg vinden. Ze krijgt genoeg te eten en binnenkort is het weer tijd voor de gebruikelijke ontworming.

Kwiebus en Kjáni zijn helemaal ingeburgerd in de voliere. Ook als wij het zelf frisjes vinden buiten zitten zijn blij en vrij buiten en genieten ervan. Binnen in de schuur zitten ze altijd droog en warmer, maar ze kunnen de buitentemperatuur goed hebben. Als wij in de tuin komen vinden ze een beetje aandacht erg gezellig en ook samen vermaken ze zich uitstekend!

Charlie en Kæla doen het binnen ook goed. Hoewel Kæla nog best eens van zich laat horen is het geschreeuw boven nu zeer acceptabel. Ze voelt zich duidelijk fijn boven en geniet van de tijd dat wij achter onze pc's zitten. Is Charlie beneden, dan mag Kæla ook regelmatig op de klimboom spelen. Charlie vind het beneden ook erg fijn zo. Hij kletst er elke dag op los, speelt veel en geniet van de prive aandacht. Hij eet weer goed en ook de nieuwe weaning pellets gaan er in als koek. Mee douchen blijft een feest! De klimboom vind hij niet zo heel erg boeiend, maar zo regelmatig eens een half uurtje vind ie het wel leuk te afwisseling. Visite vind hij helemaal gezellig, na eventjes kennismaken kletst hij dan ook, vooral als er iets eetbaars op tafel komt!

Kæla is overigens ook nog beroemd! Vorig jaar heeft de fotograaf van Digoprint haar mooi op de foto gezet. Nu hangt Kæla in de nieuwe winkel in het plafond en staat ze in de folder! En natuurlijk ben ik daar hartstikke trots op!