Terug van WK geweest

Geplaatst op Woensdag 15 augustus 2007

Na lange tijd eindelijk weer eens een update. De foto's van mijn WK vakantie staan al hier op de site in de rubriek Overig.

Inmiddels ben ik weer lekker een paar dagen thuis. En na zo'n vakantie is het toch heerlijk om thuis weer van je eigen dieren te genieten. Kwiebus en Kjáni vermaken zich uitstekend buiten in de voliere, Charlie kletst ons de oren van onze kop en Kæla is dik tevreden sinds ze boven staat. Vanmiddag is het weer eens tijd voor een grote schoonmaak en dat is ook altijd weer feest. Gezellig!

Gisteren ben ik op bezoek geweest bij Wil, die ik via een forum heb leren kennen. Wil heeft twee Tennessee Walking horses, Chaser en Catcher. En ze heeft twee grijze roodstaarten, Jacco en Charlie. Voor de gaaien had ik duploblokjes met zaden en arabische gom mee genomen. Die werden direct opgesmuld! Nadat we bij de koffie uitgebreid genoten hebben van de spreek en vliegkunsten van die twee zijn we naar buiten gegaan. Nadat Wil heeft laten zien wat voor knaps Chaser allemaal kan mocht ik het uitproberen. Dat was een hele gave ervaring, een groter paard dat tölten kan!