Na de mediastilte

Geplaatst op Zondag 19 juli 2009

Alles gaat goed in met alles en iedereen! Ik zal maar met de deur in huis vallen na zo'n lange stilte.

Otje en Pluk spelen heel veel buiten met het mooie weer. Otje likt zichzelf eindelijk niet meer zo belachelijk veel meer. Ze werd kalig bij haar achterpoten en op haar rug. We konden niet goed vinden waardoor het kwam, maar het lijkt een vlooienallergie te zijn. Een prik die langere tijd de jeuk weg heeft genomen en een ander vlooienmiddel hebben ervoor gezorgd dat ze verlost is van de kriebels. Het haar groeit mooi terug, ze begint er weer prachtig uit te zien!

Kæla haar hormoontjes zijn weer wat gekalmeerd. Ze had wat last van broedsheid en het duurde ook vrij lang. Ik heb haar uiteindelijk een paar weken totaal met rust gelaten, niet uit de kooi, geen nieuw speelgoed, geen takken en geen doosjes. Erg saai, maar daardoor kalmeerde ze weer. Nu geef ik haar weer regelmatig takken en mag ze ook weer gewoon uit de kooi. Gelukkig gaat dat heel goed en maken we weer samen plezier! Ze gaat ook regelmatig naar buiten, soms in haar kleine kooitje, soms in de voliere. Ze vind het allemaal leuk en gezellig!

Charlie had 1 nieuwe veer in zijn slechte vleugel, maar helaas is die weer gesneuveld. Hij kwam ongelukkig ten val en toen brak de veer. Erg jammer, want de veer zag er gezond en sterk uit. Dat is ook een hoopvol teken voor de toekomst, we wachten gewoon weer af tot hij nieuwe veren krijgt. Tot die tijd kan hij wel los mee naar buiten en dat vind hij erg gezellig. We wandelen meestal wat in de tuin en soms heel dicht rondom het huis. Hij kijkt dan zijn ogen uit, maar vind het vooral erg gezellig met je mee te zijn. In de voliere vermaakt hij zich ook prima, wilgjes slopen is zijn favoriete bezigheid.

Kwiebus en Kjani gaan gewoon lekker als altijd. Ze zijn momenteel zo lief voor elkaar, we zien ze steeds samen en ze zitten ook regelmatig te kroelen. Heerlijk om naar te kijken!

Jeppe is onder laatst mee geweest naar het strand. Daar heeft hij genoten van het rennen, zwemmen en spelen met andere honden. Op de terrasjes heeft hij zich best heel goed gedragen, hij wordt een brave hond!