Burenbezoek

Geplaatst op Zondag 15 juli 2007

Gisteravond was het heerlijk weer. Zacht zonnetje, lekker warm. Ik moet de tuin van de buren onderhouden en ik wilde Kæla gezellig meenemen. Kæla vind dat soort dingen altijd leuk, in tegenstelling tot Charlie die het eng vind. Alleen Kæla had geen zin. Ze zag de kooi en ging in de verdediging. Oke, dan niet, het is voor de leuk. Charlie zat echter voor bij zijn deurtje te bedelen of hij dan mee mocht. Ik hem uit zijn kooi gehaald en ja hoor, hij stapte zo in het kooitje. Hij kreeg van mij wat nootjes en pellets en samen zijn we in de tuin aan het werk gegaan. Charlie kon mooi op het bankje staan, om van het mooie uitzicht te genieten!

Voordat we weer naar huis gingen zijn we bij de andere buurvrouw op de koffie geweest. Charlie kon op de tafel staan en zat daar op zijn gemakkie. Hij vond het wel gezellig. Voor een stukje kaas wilde hij ook nog wel koekoek laten horen, de kanjer!

Kæla baalde natuurlijk als een stekker dat zij niet mee was geweest, maar die zit nu, op zondagmorgen, lekker bij ons op de klimboom. Gistermiddag hebben we ook al geknutseld met zijn allen (maar wel om de beurt, zodat er geen ruzie kwam). De arabische gom lekkernijen mogen ze vanavond aan beginnen en de kartonnen creaties zijn al voor een groot deel gesloopt, precies zoals het hoort!