Lekker warm weer

Geplaatst op Donderdag 5 juli 2012

Vandaag is het weer lekker warm. En benauwd, en hoosbuien met onweer, maar dat negeren we gewoon. We doen net alsof het lekker zomerweer is!

Eigenlijk is het een beetje te warm, maar na dagen lui rondhangen en korte rondjes heeft Ocsar toch heel veel energie. Dus gelijk na een enorme onweersbui even naar het losloopgebied geweest. Even profiteren van het korte moment dat het iets koeler was. Ondanks dat we amper een kilometer gelopen hebben, heeft Oscar zich even heerlijk uitgeleefd. Hij kon even pootje baden om af te koelen en het natte gras was ook wel erg lekker. Nu ligt hij voldaan uit te hijgen op de koude vloer, in afwachting van zijn maaltijd!

Nog een goed nieuwtje is dat de voliere bezorgd is! Het slechte nieuws is dat hij 1 cm te hoog is. Zucht. Ik heb langs de muur gemeten en nu blijkt de bestrating iets op te lopen, waardoor de panelen nét iets hoger komen. Zaterdag gaan we klussen, we krijgen het vast wel opgelost! En dan kunnen de vogels eindelijk weer veel buiten! In een ruime voliere in plaats van kleine kooitjes! Kan niet wachten!