Samen spuiten delen

Geplaatst op Zondag 24 juni 2007

Tijd voor een grote update!

We beginnen met de poezen. Pluk en Otje zijn deze week ontwormt en ontvlooit en oh oh wat vond Otje dat vreselijk. Pluk liet het wel aardig toe, maar Otje! Die moesten we met ontwormen in een handdoek wikkelen en in de houtgreep nemen. Uiteindelijk hadden ze allebei alles binnen en was er de volgende morgen twee keer overgegeven. Waarvan een keer op de bank, fijn! Ze krijgen nu ook pasta tegen haarballen, omdat ze heel erg in de rui zijn. Afijn, deze ellende is weer geweest, binnenkort inentingen en ze zijn weer door de APK!

Ook nieuws over de kittens. Allereerst voeg ik hieronder eindelijk de foto's van Sjefke toe die ik twee maanden geleden al gekregen heb. Ondertussen zal hij vast nog mooier geworden zijn, maar deze foto's zijn ook prachtig! Van Akira ook twee foto's. De kleine meid heeft hier iets teveel naar de vogels gekeken toen ze klein was, ze dacht dat ze kon vliegen. Helaas, vanaf vier hoog is de landing hard en ze heeft een pootje gebroken. Gelukkig kon het met rust genezen en nu een paar weekjes verder gaat het alweer heel erg goed met haar pootje. Ze lijkt op deze foto's enorm veel op Pluk en dat is niet verkeerd aangezien Pluk een echte schat is!

Dan hadden we deze week feest. Charlie werd 2 jaar! We hebben zijn verjaardag gevierd met een spuit met pap. Charlie snapte het eerst niet zo, maar Kæla wilde het wel voordoen en toen hebben ze samen gesmult! Ze namen af en toe zelfs tegelijk een hapje uit de spuit, helemaal zonder ruzie, goed he!

De parkietjes genieten met droog weer lekker buiten, maar helaas regent het nu zo hard en lang dat ze maar weer in de bijkeuken staan. Ze zitten op zich wel droog, maar het is niet zo'n fijn idee als ze zo in de regen staan. We zijn nu bezig met een aluminium voliere die voor de schuur komt te staan. Dan gaat de kamervoliere in de schuur als nachthok en kunnen ze via het raampje naar binnen en buiten klimmen. Of het helemaal gaat lukken weet ik nog niet, maar we doen ons best!