Kaela leeft zich uit

Geplaatst op Woensdag 18 juni 2008

Zo tijdens de EK gaat alles hier zijn gangetje. Charlie kijkt af en toe eens een wedstrijdje, terwijl Kæla als vrouw des huize meehelpt de ramen zemen. Zo is de rolverdeling weer duidelijk he. Beide vermaken zich prima. Voor Kæla snoei ik regelmatig wilgentakken om te slopen. Soms vind ze daar tijden niets aan, om in een keer er weer dikke pret mee te hebben. Charlie vind de takken momenteel helemaal niets, dus ik hang ook maar niets op in zijn kooi. Hij zit al zo klein tenslotte.

Behalve Kæla vinden de parkieten vers groen ook heerlijk, dus afgelopen weekend kregen ze weer wat nieuwe takken. Ik sluit ze dan even binnen op en ben dan even in de buitenvoliere bezig. Pluk kwam even kijken toen ik bezig was. In het zand kan ze lekker even graven en gek doen! Voor de grap heb ik Otje ook nog even erin gezet. Die vond het ook wel grappig om even rond te kijken in de voliere, maar wist de uitgang ook snel te vinden!