De bad boys van de voliere

Geplaatst op Donderdag 5 juni 2008

Zo midden juni is het weer minder mooi, maar nog lekker warm. Door de regen kunnen Kæla en Charlie wat minder vaak buiten staan. Maar ze vermaken zich dan wel op de in ere herstelde klimboom. Zo hebben ze weer een mooie plek om te zitten als wij achter de pc zitten. Ik heb er gelijk een speeltje op geknutseld, aangezien de rest van het speelgoed er maar voor de sier hangt, daar doen ze nooit wat mee. Mijn prachtige ara word echter met plezier beknaagd, al maakt Kæla hem niet echt stuk en kan ze er dus wel even mee doen.

Kwiebus en Kjáni vinden dit weer wel prima. Vanmiddag ben ik bij ze in de voliere gekropen en heb véél foto's gemaakt. Ik had voor het foto's maken ook wat vers groen opgehangen. Ze vonden het even heel bizar dat ik bij ze in de voliere zat, maar gingen al snel hun gangetje weer. Gezien het grote aantal foto's is veel meer uitleg niet echt nodig!