Therapie

Geplaatst op Donderdag 30 mei 2013

Dinsdag hadden we voor het eerst therapie met Oscar. Hydrotherapie, daarbij moet de hond op een lopende band lopen in een laag water tot aan borsthoogte. Voor de eerste keer is er nog geen water gebruikt, maar Oscar heeft wel 20 minuten op de lopende band gelopen. Wij vonden het heel spannend. Zou Oscar in de bak durven, zou hij de lopende band eng vinden? En ook niet onbelangrijk, hoe zou hij op de dierenarts reageren? Gelukkig ging alles heel erg goed. Hij durfde vlot de bak in en de lopende band vond hij heel raar, maar hij snapte het al snel. Toen het zwaar voor hem werd ging hij wel flink protesteren, waarbij hij zelfs achterstevoren op de band ging lopen, maar geen paniek en uiteindelijk schikte hij zich er ook wel weer in. Na afloop wilde hij zelfs wel een koekje van de dierenarts aannemen, wat we echt super vonden!

De kap moet nog een paar dagen om blijven, zodat de wond echt goed dicht kan groeien. We mogen nu elke dag 1 minuut langer wandelen. Dat is heel moeilijk timen, maar we proberen ons er goed aan te houden. Oscar wordt inmiddels wel beduidend drukker, maar schikt zich nog steeds in zijn lot en ligt uren rustig in zijn mand. Alles gaat dus naar wens en we zijn erg tevreden met hoe alles gaat!

Gisteren heb ik mijn nieuwe camera gekregen. En die moest natuurlijk direct uitgetest worden. De katten wilden wel mee werken, vooral toen ik een leuk muisje te voorschijn haalde! Ik ben zeer tevreden met de eerste foto’s. Van het weekend maar eens de tijd nemen om lekker verder te oefenen!

De vogels hebben dinsdag weer eens buiten kunnen genieten. Charlie wilde niet, maar Kaela ging met veel plezier een frisse neus halen. Ik had de klimboom zo neergezet, dat ze via een touw zelf door het openslaande raam kon klimmen. Dat was wel een succes, die houden we er in! Jammer genoeg is het nu een stuk minder lekker weer. Maar we genieten gewoon van elke keer dat het mooi is!