Een kleine update

Geplaatst op Maandag 23 mei 2011

Tijd voor een update!

Alles gaat goed, met alle beestjes. De poezen zijn wat beledigd dat ze nauwelijks buiten mogen. Maar we willen ze niet door de hele woonwijk heen laten zwerven, dus ze moeten wachten tot we de achtertuin afgezet hebben. Jammer voor ze, maar zo gaat dat. Verder maken ze het prima, ze zijn beide wat afgevallen en zien er stukken beter uit!

Oscar is helemaal geintegreerd in het gezin. Hij gedraagt zich vrij en vrolijk, kent zijn regels en overtreed die natuurlijk af en toe. Zijn conditie wordt steeds beter, laatst ben ik al met hem op de fiets naar het losloopgebied geweest. Dat is een mooie 7 km fietsen, waarvan 2 km lekker los lopend en spelend met andere honden. Afgelopen zaterdag hebben we drie uur op de veluwe gewandeld en hij sjouwde lekker mee. Komende woensdag is onze eerste behendigheidsles, daar heb ik reuze zin in!

De vogels maken het ook prima. Ze staan af en toe lekker buiten in het zonnetje. Soms in de kleine kooitjes, soms in hun eigen kooien. Ze genieten dan van alle indrukken, geluiden en wilde vogels. Na een paar uur buiten staan zijn ze altijd lekker moe. Binnenshuis vliegen ze naar hartelust. Kæla weet me altijd weer te vinden als ik uit de vogelkamer wegloop. Charlie wordt ook steeds brutaler. Wij genieten daarvan, ze zijn vogel en ze zijn zichzelf en dat is waarom we ze zo graag zien!

Op de veluwe troffen we zaterdag ook nog een nestje spechten aan. Pa en ma waren druk bezig met voer verzamelen. We konden niet dichtbij genoeg komen voor écht mooie foto's, maar we wilden ze ook niet storen. Op de foto's is wel goed te zien wie pa is, hij heeft een rode vlek op zijn achterhoofd. Ma heeft alleen zwart-wit op haar kop.