Hoog en droog

Geplaatst op Dinsdag 22 mei 2007

Vanavond moest het bed opgemaakt en daar wilden de vogels bij zijn. Kæla vind het prachtig om als ik druk ergens mee ben op mijn schouder te zitten. Als ik buk duikt ze woest mee naar voren, ze daagt alles uit wat voor haar neus langskomt en ze heeft dikke pret. Het liefst kroop ze onder de lakens als we ze opschudden, die kip is ook nergens bang voor :-) Charlie wou ook mee, maar die zit alleen maar wiebel de wiebel op mijn hand. Hm, waar zal ik hem dan neerzetten? Oke, slim idee, de douchestok aan de kast plakken. Niet zo'n slim idee, het geheel viel met Charlie op de grond. Niets bezeerd, maar nu? Nou het enige plekje wat er nog is... Bovenop de deur. Daar vond ie het wel mooi. Beetje zijn snavel in het plafond zetten, naar Kæla fluiten en heen en weer wandelen. Eerst had hij het zo naar zijn zin dat ie niet meer op wou stappen, maar na een poosje had ie het ook wel weer gezien en riep ie of ik hem halen kwam. Kæla mikte nog even een poep midden tussen het vuile beddegoed, goed gedaan!