Feest feest en feest

Geplaatst op Zondag 17 maart 2013

We vieren wat af momenteel! Niet bepaald met taart en slingers, maar toch, sommige dingen zijn best even het vermelden waard. 1 maart werd Oscar 3 jaar en vandaag is hij precies 2 jaar bij ons. De tijd vliegt! We kunnen ons een leven zonder hem niet meer voorstellen! Hij is een handenbinder en ja, we leveren op sommige vlakken best heel erg veel in voor hem. Maar dat gaat vanzelf en we krijgen er ook zo verschikkelijk veel voor terug! De dipjes die we met hem hebben worden steeds zeldzamer, minder heftig en korter. De leuke dingen worden nog altijd steeds talrijker, fantastischer en ook normaler! We hebben zoveel pret met hem, ik hoop dat hij nog jaren en jaren onze vriend mag zijn!

Vandaag hebben we het feestje gevierd op het nieuwe losloopveld. De gemeente is erg zijn best aan het doen! Eerst hebben ze een groot veld omheind met een goed hoog hek. Het veld is in 2 delen gesplitst. Afgelopen week hebben ze op 1 van die twee velden drie rioolbuizen gelegd en een stuk mooi zand gestort. Er gaat nog meer komen volgens het buurtkrantje, ik ben heel erg benieuwd! Nu al een dikke pluim voor de gemeente, Oscar en ik zijn er erg blij mee!

Het is nog koud, nat en soms wit buiten. Maar het voorjaar komt er echt aan en dan gaat Kjani ons verlaten. Hij zal bij een valkparkieten liefhebber gaan wonen en veel vriendjes en vooral ook een vriendinnetje krijgen. Voor Kjani een veel fijner leven dan alleen in een kooitje bij ons. Maar dieren wegdoen is niet onze gewoonte en ik zal hem dan ook vreselijk gaan missen. Daarom heb ik hem vandaag nog even voor de lens gehad. Nog even een paar mooie kiekjes van ons gekuifde mannetje!