Vaarwel mooi weer

Geplaatst op Zaterdag 17 maart 2007

Helaas is het mooie weer omgeslagen. Het is weer grauw en nat buiten. Dan is het weer tijd om binnen ons te vermaken. Gisteravond kregen Kæla en Charlie op de klimboom een aarbei. Kæla vind aarbei erg lekker, maar Charlie wilde de zijne niet. Hij wilde die van Kæla wel... Dus dat was even een mooi schouwspel hoe ze dat samen uitzochten. Kæla laat haar buit echt niet zomaar gaan! Na een tijdje gaf Charlie het maar op.

Vanmorgen is het duo weer lekker gedouched. De parkieten nemen sinds kort af en toe een duik in hun waterbakje. Kwiebus begon ermee, Kjáni is nu ook al een keer kopje onder gegaan. Gisteravond mochten ze losvliegen, maar ze wilden vroeg gaan slapen.

Otje en Pluk spelen er op los. In een paar weken tijd hebben ze alle speelgoedmuizen gesloopt. Pluk vind het ook heel erg fijn dat ik tegenwoordig af en toe met het dekbed op de bank kruip. Lekker comfi en warm en Pluk komt dan luid spinnend bij me liggen. Otje soms ook, al vind ze het nog steeds moeilijk als Pluk er al ligt. Dan gaat ze liever op de andere bank liggen, toch in de buurt.