De ooievaar is er weer

Geplaatst op Zaterdag 8 maart 2008

Door technische storingen kon de website een tijd niet geupdate worden. De router was kapot, dus mijn pc had geen internet. Gelukkig is dat verholpen en zal ik de achterstand inhalen met lekker veel foto's.

Na een drukke week was het vandaag tijd voor de grote schoonmaak. Eerst de kooien van Charlie en Kæla. Beiden mogen tijdens het poetsen lekker los en komen kijken wat er allemaal gebeurd. Zo wandelen en vliegen ze lekker rond. Na het poetsen van de kooien mocht Charlie nog even onder de douche, al had hij deze keer niet zo zin. Na de vogels waren de vissen aan de beurt. Vers water, raampjes schoon maken. Helaas is Bobbeltje, de vis met de dikke buik deze week dood gegaan. Nu zijn er dus nog vier vissen, maar die maken het zo te zien prima.

De poezen konden vandaag lekker buiten spelen. Daar werd dankbaar gebruik van gemaakt. En na het buiten spelen hebben ze heerlijk bij mij op de bank liggen slapen, met zijn drietjes tegen elkaar aan. Gezellig!

Vorige week is de ooievaar weer naar Akkrum gekomen. Ik weet niet of het, het mannetje of het vrouwtje is, maar het nest word geinspecteerd en in de weide word naar prooien gezocht. Ik vind het prachtig en volg het op de voet. Hopelijk lukt het ze weer om jongen groot te brengen!