Happy birthday

Geplaatst op Donderdag 1 maart 2012

Oscar gefeliciteerd! Vandaag is hij 2 jaar geworden. Natuurlijk moet dat gevierd worden. We zijn met hem naar Oenkerk geweest, waar we in het park van Stania State heerlijk gewandeld hebben. Nog een paar kilometer door het aangrenzende gebied en we hebben anderhalf uur genoten! Oscar kon daar niet loslopen, maar aan de flexriem kan hij zich toch heel aardig uitleven. Hij ligt nu dan ook moe en voldaan uit te rusten. Straks nog een feestmaal en dan is het een prima verjaardag voor hem geweest!

Met alle andere dieren gaat het goed. Plukje is weer helemaal fit, ze eet weer goed. Otje is momenteel erg speels en aanhalig. De kattentunnel die we gekocht hebben is favoriet, vooral als ik daar met de hengel in ga spelen, dan wordt ze heel erg fanatiek.

De papegaaien vermaken zich de laatste weken voor de warmere dagen binnen. Ik hoop zo dat er binnenkort wat dagen gaan komen dat ze weer eens buiten kunnen staan. Even weer lekker in de zon en frisse lucht. Ze voorspellen nog een tijdje winterkou, dus we moeten nog eventjes geduld hebben.