Charlie blijft!

Geplaatst op Maandag 26 februari 2007

Vandaag is Charlie omgedoopt van loge tot vaste inwoner. De situatie was voor alle betrokkenen zo positief dat besloten is het zo te houden. Wij zijn natuurlijk al zo snel aan Charlie gehecht geraakt dat de beslissing snel genomen is. Het wordt nu wel tijd de poorten te gaan sluiten. Met twee katten en vier vogels is het wel genoeg zo. Elk dier heeft zijn verzorging nodig en ook veel aandacht. Die geven we graag goed en voldoende, dat verdienen ze!

Het is wel even wennen! Na al die tijd mijn kleine Kæla als enige aandachtvragertje zitten er nu twee soepkippen. Nu het niet meer voor tijdelijk is moeten er ook wat aanpassingen op de klimboom gaan komen, zodat ze beide goed tot hun recht komen. Kæla laat zich nu snel wegjagen en omdat ze vliegen kan komt ze dan bij mij zitten. Dat was niet de clou van de klimboom, zo zit ik nog elke keer onder de vogelpoep! Gelukkig vind ik knutselen heel erg leuk en ga ik wel weer iets moois voor de maken!

Behalve het leuke nieuws dat Charlie blijven mag heb ik ook nog werk gevonden! Donderdag ga ik beginnen in verzorgingstehuis Leppehiem. Aan de schoonmaak. Heb erg veel zin om na precies 3 maanden vakantie weer lekker aan de slag te gaan. De wekker zal wel wennen worden, maar het zal vast ook weer fijn zijn moe maar voldaan thuis te komen!