Fotos allemaal fotos!

Geplaatst op Dinsdag 19 februari 2013

De start van mijn fotografiebedrijfje verloopt flistend (leuke woordspeling he ;-) )! Ik heb er al weer drie shoots op zitten! En met drie hele leuke, afwisseldende onderwerpen! De baby van lieve vrienden, het hondje Lizzy en de paarden Osk en Goopy. Van alle drie staan een selectie foto’s op mijn website www.karindonk.nl. Maar omdat ik er graag nog een paar laat zien, hier nog een kleine selectie van Lizzy!

Met onze dieren gaat alles lekker zijn gangetje. Voor de vogels ben ik bezig om een voorraad zitstokken aan te leggen. Bij onze speurjuf mag ik de wilg snoeien en daarmee kan ik de buitenvoliere en straks de nieuwe binnenvoliere mooi inrichten.

De katten mogen af en toe een frisse neus halen, maar ze vinden het te fris. Daarom rennen ze af en toe als gekken door het huis heen, want de energie moet er toch uit. Nog even geduld dames, het gaat vast binnenkort weer wat warmer worden!

Oscar vindt de kou geen probleem, al heeft hij liever sneeuw dan regen. Nattigheid is heel erg niet zijn ding, wat wel weer heel handig is voor ons. We zijn vast begonnen met het oefenen van teken verwijderen. Vorig jaar is een teek gaan ontsteken en sindsdien laat hij ze niet goed meer weghalen. Daarom gaan we nu vast oefenen. Korte sessies, geen druk. Dat scheelt straks vast een heleboel gedoe als hij weer eens zo’n vies beest opgepikt heeft!