Kaela op canvas

Geplaatst op Donderdag 8 februari 2007

Vandaag hadden we visite en dat was feest voor de vogels! Sommige visite vinden vogels niet leuk of eng en dan blijven ze in de kooi. Deze visite vind vogels wel leuk en dan is het feest! We gingen pannekoeken eten en ja, Charlie en Kæla weten heel erg goed wat ze lekker vinden! Dat was dus dikke pret! Beide hebben wat ongezond gesnoept, maar zo heel af en toe mag dat ook wel een beetje he. We zondigen allemaal wel eens. Charlie vond het ook helemaal niet eng om op te stappen en bij Diana te zitten. Samen in de keuken kijken naar de pannekoeken bakken en samen op de bank zitten. Erg gezellig! We hebben ook nog een prachtig cadeau gekregen! Een mooie bewerkte foto van Kæla op linnen! Die krijgt een heel mooi plekje!

Nadat Diana weg was gegaan hebben we gedouched. Ik ben douche-verslaafd dus ik ging zelf ook lekker badderen. Normaal zit Kæla dan zo op haar zitstok dat ze wat lichte nevel vangt. Haar echt nat maken doe ik met de plantenspuit, op een veel koelere temperatuur. Vandaag mocht Charlie op de zitstok en vond ik dat Kæla wel op het plankje naast de shampoo kon. Daar dacht Kæla anders over dus die zat na een tijdje bovenop de deuren van de douchekabine. Nou ja, ook goed. Charlie vond het maar vreemd, met zijn allen douchen, maar vond het sproeien deze keer wel heel erg lekker. Nu zitten ze beneden en mogen ze bij komen van deze vermoeiende dag voor ze.

Otje en Pluk vinden bezoek ook altijd heel gezellig. Dit keer was het Otje die veel knuffelen wou, terwijl ze meestal de kat uit de boom kijkt. Pluk hield zich wat rustiger. Ze heeft ook een bult bij de hechtingen. De dierenarts zei via de telefoon dat dit vrij normaal is, maar als het morgen nog niet beter is even naar laten kijken. Dan weten we tenminste zeker of het echt iets onschuldigs is!