Kom maar op met het voorjaar!

Geplaatst op Dinsdag 6 februari 2007

Vandaag was het tussen de sneeuwbuien door heerlijk weer en hebben we aan de tuin gewerkt. Alle oude rommel eruit zodat we in het voorjaar bezig kunnen met verfraaien! De poesjes mochten ook even buiten spelen en die gingen weer uitgebreid op verkenning. Ik kon zelfs bij de overburen de tuin in, oeps!

Nu in de avond zitten we lekker met de papegaaien bij de computer. Net als Kæla krijgt ook Charlie een lekker hapje op de klimboom. Zaadjes en een noot, dat gaat er wel in!

Na een poosje eten en dutten had Charlie zin in actie! En toen vond Kæla dat het haar boom was en niet die van hem! Op een wat langer filmpje (kan dus even duren voordat ie laad) is te zien hoe dapper Kæla Charlie te lijf gaat. Eerst een hoop geaarzel en overspronggedrag (vleugels strekken en spelen met het houten klosje) en dan toch erop af! Gelukkig hebben vogels alleen maar vaak een grote mond en een klein hartje, ze kwamen zonder kleerscheuren uit de strijd! En anders had ik ingegrepen natuurlijk, maar zelf uit laten zoeken is uiteindelijk toch het belangrijkste!