Ik voel nattigheid

Geplaatst op Maandag 5 februari 2007

Vandaag tijd voor nattigheid. Kæla en Charlie moesten douchen! Kæla kan een sproeibeurt wel redelijk waarderen, Charlie vind het niet zo heel erg nodig. Maar met wat overtuiging en aanmoediging liet hij zich toch ook keurig natsproeien.

Omdat we vandaag een bijzonder luie dag hebben mochten ze daarna mee naar de pc-kamer. Charlie op de klimboom, Kæla bij mij. Die kleine gaat namelijk Charlie uitdagen en ze snapt niet zo dat ze dan toch echt het onderspit delft! Charlie heeft de restjes zaden van Kæla van gisteravond lekker uit zitten pluizen of er nog iets eetbaars tussen zat en zit nu snavelknarsend te genieten van de gezelligheid.

Otje en Pluk mochten vanmorgen even buiten spelen. Helaas liep Pluk al snel weer bij de buren. Ze hebben onze tuin nou wel verkend en gaan verder kijken. Dat is niet de bedoeling, dus moesten de poesjes weer naar binnen. Otje vond dat heel erg vervelend en deed enorm lelijk toen ze naar binnen werd gebracht. Blazen, krabben en bijten. Stoute poes! Voorlopig dus maar even niet buiten spelen voor ze, eerst de tuin goed afsluiten! Jammer voor ze, maar helaas!