Allemaal cadeautjes

Geplaatst op Zaterdag 31 januari 2009

Een week vol cadeautjes! Eerst voor Charlie! Voor hem heb ik 3 verrijkingsspeeltjes gekocht. Een korfje, een treatweel en een speeltje van kunststof waar hij ook eten uit kan halen. Aangezien Charlie onze held is introduceer ik de speeltjes een voor een. Eerst het korfje. Die heb ik gevuld met houtjes en walnoten. Later heb ik de houtjes vervangen door verse wilgentakjes. De eerste twee dagen heeft Charlie in een hoekje gezeten. De derde dag heeft hij een walnoot van de korf af durven pakken en de vierde dag heeft hij gedaan wat de bedoeling is! Doordat ik de walnoten midden in het korfje stop en de wilgentakjes er omheen moet hij even flink peuteren om bij zijn lekkere hapje te komen. Aan de versnipperde stukjes hout die we op de bodem van de kooi terugvonden was wel te zien dat Charlie lekker even bezig is geweest! Hij went nu rustig aan het volgende speeltjes, foto's daarvan volgen!

Ik kreeg ook een cadeautje deze week. Een flesje wijn, maar niet zomaar een! Een heel persoonlijk wijntje, met Kæla op het etiket! Dat is nou een cadeuatje waar je blij van word!

Morgen heb ik een cadeautje voor de paardjes. Vandaag heb ik alle wilgjes gesnoeid en de takken liggen al in de auto klaar. Osk en Goopy houden er wel van om takken op te peuzelen, kleine takjes eten ze helemaal op, van dikkere takken eten ze de bast af.

De poezen hebben vandaag tijdens het werken in de tuin lekker buiten gespeeld. De kou vinden ze maar niets, ze rennen elke paar minuten weer naar binnen om even op te warmen. Tja dames, het duurt nog wel even voordat het weer lekker warm word buiten!