Otje en Kaela mogen buiten spelen

Geplaatst op Maandag 29 januari 2007

Arme Plukje. Vandaag is ze geholpen. De dierenarts vond het geen bezwaar dat ze krols was, dit geeft bij katten geen verhoogde doorbloeding. Vanmiddag moesten we haar brengen en daarnet hebben we haar weer opgehaald. Ze is nog behoorlijk suf en kouwelijk, dus ze zit nog in haar kenneltje in de warme woonkamer.Dan kan ze even rustig bijkomen. Het is wel heel erg sneu haar zo te zien, maar zo zijn ongewenste nestjes voor altijd verleden tijd. Geen zorgen meer daarover en geen bijdrage aan de overvolle asiels meer.

Otje had een veel leukere dag vandaag. Het was vanmiddag heerlijk weer en we hebben ruim een half uur buiten gespeeld. Ook Kæla kwam even neuzen. Vanwege de spontaniteit van het plan in haar kleine reisbakje, maar voor 10 minuutjes toch even lekker een frisse neus, uh snavel. Ik wil graag als we weer werken een nieuwe kooi voor haar kopen en dan wordt de kooi die ze nu heeft de buitenkooi. Dan wordt het goed toeven voor haar!

Otje was op het einde wel zo stout steeds naar de buren te gaan. Grappig spelletje als het baasje je dan komt halen. Gelukkig vond de buurvrouw dat niet erg, al zei ze wel dat haar buren er niet van houden. Precies de reden waarom ze niet hele dagen buiten mogen tot de tuin afgesloten is. Niemand hoeft last van onze dieren te hebben.