Fengur en een zwijn

Geplaatst op Zaterdag 27 januari 2007

Ja hoor, het is zo ver, Pluk is krols! Net nu ze maandag gecastreerd zou worden! Ze is nu nog in alle heftigheid aan het miauwen en door het huis aan het zwerven. We moeten dus maandagmorgen maar even bellen of het wel door moet gaan. Ze is wel heel erg lief en knuffelig nu, nog meer als anders. En gelukkig blijft Pluk wel gewoon eten (natuurlijk, we hebben het immers wel over Pluk), dus ook geen vervelende problemen zoals met Otje.

Verder heb ik eigenlijk alleen paardennieuws. Afgelopen donderdag heb ik voor het eerst in anderhalf jaar weer eens een ritje gemaakt op Fengur. Het bos was prachtig winters met alle rijp. Door de bevroren ondergrond hebben we het rustig aan gedaan, maar het was ontzettend leuk weer met mijn vriendje op stap te zijn. Ook het baasje van Fengur was gezellig mee en die heeft hele mooie foto's gemaakt. We hebben ook nog wilde zwijnen gekeken die in een omheind stukje bos gehouden worden.

Ondanks dat we bewust zochten in het afgezette stuk zagen we ze nog over het hoofd van zo'n 5 meter afstand! Als ze lekker stil liggen te slapen zie je ze helemaal niet! Misschien heb ik wel al heel vaak wilde zwijnen in het bos gezien, maar zonder dat ik het wist!