Na de storm

Geplaatst op Vrijdag 19 januari 2007

Ja hoor, we hebben de storm overleefd! De schutting heeft nu wat hulp nodig om goed overeind te blijven, maar we hebben niet een gat in het dak van de schuur gekregen zoals de buren. Kæla vond het geluid van de wind om het huis best eng. Ze wilde alleen maar op vertrouwde plekjes zitten en afwachten wat er gebeuren ging. Vanmorgen was dat weer over en was ze weer haar brutale zelfje. We zijn sinds een paar dagen weer fanatieker aan het trainen en dat ging heel erg goed vandaag. We zijn aan het oefenen dat ze op commando bij mij komt. Nu nog hele kleine stukjes vliegen, maar steeds een beetje meer. En dan later ook naar beneden of omhoog vliegen en uit het zicht staan. Zo ver zijn we nog niet, maar we vinden dit beide heel leuk om te doen, dus wie weet hoe goed we worden!

De jongens hebben vandaag ook weer hun vliegkunsten beoefend. Kjáni is een vrij langzame vlieger en ik kan van hem dus redelijk makkelijk vliegfoto's maken. Van de twee pogingen vanmorgen is er een erg mooi geworden. Ook wilden ze allebei wel even mooi poseren op de kooi van Kæla.

Otje en Pluk zijn erg ongedurig. Vooral Otje wil heel erg graag naar buiten en dat mag ze maar niet. Het is in de achtertuin een grote plas water na de storm en ze kunnen nog veel te makkelijk naar de buren toe. Ze zal dus helaas geduld moeten hebben tot het voorjaar, als we de tuin onder handen gaan nemen!

We hebben ook weer goed bericht gehad over Daantje. Het gaat heel erg goed met hem en hij is gek op alle gezinsleden. De kinderen spelen lekker met hem en 's avonds lekker op de bank uitrusten bij de grote baasjes. Tussendoor nog even stiekum melkbekers uitlikken en je dag kan niet meer stuk!