Oefenen in de studio

Geplaatst op Zaterdag 12 januari 2013

Deze week heb ik nieuwe kleuren voor mijn studio binnen gekregen en die moesten natuurlijk worden uitgeprobeerd. Ik heb me ingehouden en alleen de paarse rol uitgepakt. De andere twee kleuren bewaar ik voor iets leuks wat binnenkort plaats gaat vinden!

Natuurlijk moesten al onze modellen poseren voor mij. Otje deed vooral haar best met in de weg lopen, dus daar heb ik niets moois van kunnen maken. Pluk maakte het echter ruimschoots goed, ik ben helemaal verliefd op de foto van haar geworden! Oscar deed braaf zijn best om de aanwijzingen van de baas op te voeren. Charlie en Kæla vinden het altijd wel prima, daar kan ik altijd wel goede plaatjes van maken, al zit er niet altijd even veel variatie in. Gelukkig was dat dit keer zeker geen probleem, Kæla maakte er wat moois van!