Pluk en Otje op expeditie

Geplaatst op Woensdag 3 januari 2007

De nieuwe planten hebben de poezen tot nog toe overleefd. Ze hebben geen kattekwaad meer uitgehaald. Toen ik vanmorgen mijn nieuwe fietscomputer op mijn fiets ging zetten hebben Otje en Pluk even buiten gekeken. De angsthazen durven nog niet verder als het terras, maar vinden het wel heel erg leuk buiten! Als ze zo lief dichtbij blijven mogen ze best eens af en toe een frisse neus halen onder toezicht. Tot de tuin mooi dicht is gemaakt en ze zelf lekker buiten kunnen spelen! Het weer leent zich er momenteel ook niet zo voor, het regent alweer.

Omdat de klimboom nu boven staat heb ik vandaag een boing besteld voor beneden voor het raam. Een boing is een lang gekruld touw waar de vogels op kunnen zitten. Ik hoop dat hij snel bezorgd wordt en de vogels beneden ervan kunnen gaan genieten!