Pluk op zolder

Geplaatst op Dinsdag 2 januari 2007

Gelukkig nieuwjaar allemaal! Welkom in het nieuwe dagboek voor 2007!

De jaarwisseling is hier prima verlopen. We hadden gezellig bezoek en waren dus voor het eerst een lekker thuis bij de beestjes. In het dorp zelf ging wel wat vuurwerk de lucht in, maar het gaf niet zoveel knallen dat de dieren er veel van merkten. Wij hebben van ons weidse uitzicht genoten en het vuurwerk wat in Joure en Terherne af werd gestoken bewondert. Gelukkig was het daar helder genoeg voor en het was een prachtige show! Iedereen die daar zijn goede geld aan uit heeft gegeven, bedankt dan hoeven wij dat zelf niet te doen!

Vanmorgen is ook de kerstboom weer opgeruimd en onze woonkamer zag er maar kaal uit. Otje en Pluk waren zo stout geweest mijn geliefde plant te gaan slopen. Deze plant heb ik al zo'n jaar of 8 minstens en ik ben er wel gehecht aan geraakt. Dus ik naar de bloemenwinkel voor advies en wat nieuwe planten. De plant heeft nu dus EHBO gekregen en voor Otje en Pluk heb ik een speciaal plantje gekocht wat katten lekker vinden. Dan mogen ze die slopen en van de rest afblijven!

Pluk ging vanmorgen ook op avontuur op de vliering. Tjerk was aan het knutselen en Pluk klimt met gemak de zoldertrap op. Ik ben daar stuntelig achteraan geklommen om haar eens even op de foto te zetten.

Kæla geniet nog altijd van haar nieuwe plekje op de computerkamer. Ze vliegt soms eens een keertje naar mij toe, maar blijft als ze terug gezet wordt weer prima zitten. Ze kan dan niet ophouden met "snavelknarsen", een teken dat ze het heel erg gezellig vind!