Gelukkig Nieuwjaar

Geplaatst op Dinsdag 1 januari 2008

Gelukkig Nieuwjaar!

Weer een nieuw jaar om het dagboek te gaan vullen!

Oud en nieuw verliep rustig hier. Door de mist was er weinig van het vuurwerk te zien en ook de knallen vielen mee. De dieren reageerde bijna niet. Alleen Otje dacht tien minuten nadat de knallen begonnen waren dat ze er zenuwachtig van moest worden. Maar na vijf minuten vond ze dat ook niet grappig meer en ging ze weer slapen. De vogels keken niet op of om, ook niet toen vanmiddag vlak voor huis ineens een hele harde knal was.

Met Charlie ben ik weer eens aan het oefenen geslagen. Hij pakt de clickertraining erg snel op. Ik probeer hem kleuren te leren, met behulp van houten blokjes. We zijn begonnen met blauw en geel, wat hij snel oppakt. De eerste oefenresultaten zijn te zien in het volgende filmpje:

Bekijk deze video op YouTube

In het zonnetje kon ik ook nog mooie foto's van hem maken!

Kæla heeft het best naar haar zin beneden. Even op tafel spelen vindt ze erg leuk:

Bekijk deze video op YouTube

Maar lekker mee naar boven om te spelen en te slapen vind ze ook erg gezellig. Een op een aandacht is wel belangrijk, anders heeft gaat ze al snel weer aandacht eisen. Eten en drinken doet ze goed, al blijft de ontlasting niet in orde.

Kwiebus en Kjáni vinden het erg gezellig binnen. Ze komen vaak even gezellig bij ons zitten en Kwiebus kriebelt graag aan onze wangen of nek. Otje en Pluk vinden het ook reuze leuk dat die twee kleintjes weer binnen zijn, maar ze gedragen zich ondanks de verleiding heel erg goed!